Momsrefusion

Få professionel assistance til at refunderet dine forretningsrelaterede udgifter!

Bliv kontaktet

Når det kommer til momsrefusion, er det vigtigt at forstå, at det er det pågældende lands egne regler, der afgør, om du kan få momsen refunderet. Forskellige lande har forskellige bagatelgrænser, tidsfrister og generelle regelsæt, hvilket kan gøre processen overvældende, især hvis din virksomhed har haft omfattende forretningsaktivitet i lande uden for dit eget momsregistreringsland.

Men fortvivl ikke! Hos IntraVAT er vi specialiserede i at hjælpe med momsrefusion fra alle lande, og vi har en stor succesrate med at få momspenge tilbage på vegne af vores klienter.

Hvis du mistænker, at du har penge til gode i form af momsbeløb, som du har betalt til en udenlandsk virksomhed, anbefaler vi dig at handle hurtigt.
Kontakt os hurtigst muligt, så vi kan hjælpe dig med at gøre krav på dine refusionsberettigede penge, inden eventuelle tidsfrister overskrides.

Du kan se en samlet oversigt over tidsfrister og mindstesatser for momsrefusion i Europa her: Europæisk momsrefusion 

Vores erfarne team vil tage sig af hele processen for dig, fra at indsamle de nødvendige oplysninger til at indsende ansøgningen og kommunikere med de relevante myndigheder. Vi kender de komplekse regler og procedurer i forskellige lande og sørger for, at din ansøgning er korrekt og inden for de gældende rammer, hvilket øger chancerne for en vellykket momsrefusion.

Spar tid og besvær med momsrefusion og lad os hjælpe dig med at få de penge tilbage, som din virksomhed har ret til. Kontakt os i dag, så vi kan begynde processen med at sikre, at du får det maksimale udbytte af dine forretningsaktiviteter i udlandet!

Kravene for at kunne ansøge om momsrefusion fra et andet EU-land:

  1. Din virksomhed må IKKE være momsregistreret i det land, hvor du har købt varer eller ydelser.
  2. Alle køb man ønsker momsrefusion for, skal vedrøre virksomhedens momspligtige aktiviteter.
  3. Du kan kun får refunderet momsen af beløb, der overstiger minimumsgrænsen i det enkelte land.
  4. Din ansøgning skal omfatte en periode på minimum 3 sammenhængende måneder og højst et kalenderår.
  5. Fristen for at søge om momsrefusion er d. 30. september i efterfølgende år, hvor du har købt varen eller ydelsen.

 

Interesseret i et samarbejde?

Vi sidder klar til at hjælpe jer, kontakt os på: