E-commerce

EU-virksomheder, herunder også danske, med internationale web-shops bør allerede nu, forberede sig på de nye regler for e-handel med varer, herunder den såkaldte One-Stop-Shop ordning. Oprindeligt stod den nye ordning til at træde i kraft ved årsskiftet, men ikrafttrædelsestidspunktet er som følge af COVID-19 udskudt til 1. juli 2021.

Udgangspunktet er, at den momsmæssige håndtering af et EU B2C varesalg bliver lettere, dette blandt andet i form af angivelse via lokal momsportal (fx e-moms) samt gældende lokale detailregler (fx at danske virksomheder skal leve op til danske fakturakrav, uanset hvilket land kunden er bosat i).

Hos IntraVAT hjælper vi mange danske virksomheder med salg til udenlandske kunder via webshops, herunder primært i forhold til momsregistrering samt angivelse af moms og Intrastat. Hvis I ligeledes har brug for hjælp, såvel i forhold til eksisterende som nye regler, så kontakt os endelig for nærmere drøftelse eller hvis I ønsker tilbud på momshåndtering i et eller flere konkrete lande.

Interesseret i et samarbejde?

Vi sidder klar til at hjælpe jer, kontakt os på: