EU

Brug for hjælp til momshåndtering - Vi giver gerne en hånd, så i kan bruge tiden på det der giver mening i jeres forretning

Bliv kontaktet

Der er ingen tvivl om at det bliver sværere og sværere at leve op til gældende forpligtelser på momsområdet, dels som følge af at flere virksomheder handler internationalt, men også som følge af det stigende behov for myndighedskontrol.

En momsreform er sat i gang og der er udsigter til et mindre bureaukratisk system. Når det er sagt, så er al begyndelse svær og der kan i mange år frem være tvivl omkring reglernes fortolkning. Hos IntraVAT følger vi udviklingen tæt, særligt i de nordiske lande. Der hvor vi ikke er repræsenteret, har vi indgået aftale med dygtige samarbejdspartnere – Fordelen er Jeres, I vil få én kontaktperson og samtidig tryghed omkring, at regler og krav vil blive overholdt i de enkelte lande. 

Kontakt os gerne for en uforpligtende drøftelse eller hvis I ønsker at modtage et tilbud på vores assistance. Vi bistår bl.a. med momsregistrering, angivelse af moms, EU-salgsliste og Intrastat og kan yderligere være Jer behjælpelige med et godt set-up.  

Dine fordele

Salg i udlandet

Du kan sælge direkte fra Danmark til kunderne i udlandet på en gnidningsløs og professionel måde

Konkurrencedygtighed

Alt afhængig af vareflowet, kan en lokal registrering være en konkurrencefordel

Lager udenfor Danmark

Har du lager i udlandet skal din virksomhed registreres

Interesseret i et samarbejde?

Vi sidder klar til at hjælpe jer, kontakt os på: