NORR

NORR blev lanceret i 2017 i aarhus og er nu repræsenteret i mere end 200 forhandlere i verden. Med en ren feminin tilgang til design mester NORR kunsten at skabe stærke moderne ready-to-wear kollektioner med sans for detajler.

"Samarbejdet med IntraVat er vildt godt. Vi føler os i trykke hænder hos IntraVat som hjælper os på tværs af flere forskellige landegrænser.

Der er altid kompetente medarbejdere hos IntraVat til vores spørgsmål og problemstillinger. Der er hurtig respons på tingene, hvilket er det man har brug for i en hektisk dagligdag.

Jeg vil fremhæve en oplevelse hvor vi akut manglede en statsautoriseret revisor i Norge. IntraVat var med hele vejen som repræsentant og fik os godt i mål.

En anden god oplevelse var da vi skulle have en norsk toldkredit. I løbet af en eftermiddag fik IntraVat løst opgaven og den fornødne godkendelse fra myndighederne kom i hus.

Gode anbefalinger herfra."

Martin Engel
Finance Manager, NORR

 

 

Læs mere om NORR

NORRs mission er at skabe dynamiske, konceptdrevne kollektioner, hvor hvert stykke er en kombination af kvalitetsmateriale og unikt design.

Other Cases

Interesseret i et samarbejde?

Vi sidder klar til at hjælpe jer, kontakt os på: