Dansk Eksporteventyr i Norge

Udviklingen har været eksplosiv for Med24, der forhandler kosttilskud, helse- og andre velværeprodukter

Da Med24 efter kort tids succes og vækst på det danske marked, oplevede udfordringer i forbindelse med det begrænsede danske marked, i kombination med en sund vækst, var det oplagt at opstarte eksportaktiviteter, for at drive forretningen videre. Det momentum der allerede var opbygget skulle udnyttes.

Til at begynde med blev eksporten udført med en learning-by-doing tilgang, men hurtigt stod det klart, at kompleksiteten i projektet krævede professionel sparring.

”I dag har vi et tæt samarbejde med IntraVAT, som har bistået med rådgivning omkring, og administration af skat, moms og told i forbindelse med eksporten til Norge. Det giver os en følelse af tryghed at have IntraVAT som vores forlængede arm. Vi ved at der bliver taget hånd om den del af forretningen, så vi kan koncentrere os om at drive vores kerneforretning”, fortæller Nils Træholt, CEO og medejer af Med24.

Eksportsuccesen har foreløbigt givet Med24 fire lukrative år i Norge med tocifret millionomsætning og en sund bundlinje. ”Jeg kan kun anbefale andre, der står overfor at skulle eksportere til Norge, at alliere sig med eksperter med den nødvendige knowhow. Havde vi etableret samarbejdet fra start, havde vi sluppet for en masse startvanskeligheder omkring regulativer, lovgivning og logistik. Det tager tid at få succes på nye markeder, men med den rette indstilling og kompetente ressourcer ved din side, ligger belønningen indenfor rækkevidde”, uddyber Nils Træholt.  

IntraVAT hjælper godt 120 virksomheder i Norge. Det er både BtB, BtC og Entrepriser, der drager fordele af IntraVAT’s mange års erfaring med rådgivning om afgifter, told- og momsregler.

Hvis du har tilsvarende udfordringer omkring eksport til Norge, Schweitz eller EU-lande, så kontakt IntraVAT for en snak om netop dine muligheder.

 

Udtalelsesperson: Nils Træholt

Stilling: CEO og medejer af Med24

Citat: "Det giver os en følelse af tryghed at have IntraVAT som vores forlængede arm".

 

Interesseret i et samarbejde?

Vi sidder klar til at hjælpe jer, kontakt os på: