Glædelig Jul & Godt Nytår


Kære kunde og forretningspartner - Not Danish speaking? Click here

Tiden flyver og endnu et år er gået og vi vil igen benytte os af muligheden for at dvæle og reflektere over det forgange, samtidig med at glæder os over hvad der står for døren.

2021 bød lykkeligvis ikke på så mange overraskelser som 2020 – Det betyder imidlertid ikke at tiden står stille hos os. Vi har hjulpet godt 30 virksomheder i gang på det engelske marked, vi har implementeret et helt nyt IT setup, der har øget vores genkendelighedsprocent med hele 40% - læs mere her.

Vi har besøgt kunder i mange anledninger, vi har sagt farvel til få og goddag til mange nye kunder og samarbejdspartnere. Vi har udvidet vores team med blandt andre Bo Steinbeck ny Teamlead, Marlene Annieka Lisby, Sales Manager og Henrik Dreiager, ansvarlig for vores entreprisekunder.

Denne trend vil vi gerne fortsætte i det nye år. Nært forestående er udskiftningen af vores tidligere mailkommunikationsform til FoldR - Læs mere her, implementering af en ny formular til brug for den nye momsangivelse i Norge - læs mere her, samt en ny og mere effektiv arbejdsgang i UK, hvor IntraVAT ved årsskiftet vil have adresse i London, Heathrow til fordel for vores kunder.

Udover IT og praktik vil IntraVAT i 2022 have fokus på at skabe et endnu bedre samarbejde med vores kunder, samt en endnu bedre arbejdsplads for vores medarbejdere. Du som kunde vil derfor enten allerede have modtaget, eller snarligt modtage en mail med ét enkelt spørgsmål, som du meget gerne må besvare. Herudover vil vi initiere en mere strømlinet håndtering af dokumentationen, hvilket muligvis vil fordre jeres bidrag.

Medarbejderne i IntraVAT har allerede inden jul afholdt første workshop af flere, med henblik på at skabe en endnu bedre arbejdsplads og vi ser frem til et par dage med teambuilding igen i slutningen af februar.

Uanset hvad dagen bringer når 2021 rinder ud, er vi her for dig. Vi tilstræber god kundeservice, at skabe værdi for jeres forretning og samtidig sørge for korrekt og rettidig afregning af moms til myndighederne.

Tusinde tak for et godt samarbejde året igennem. Du og dine nærmeste ønskes en rigtig god jul og et godt nytår.

De bedste hilsner
IntraVAT