Vi tror på, at samarbejde og netværk skaber værdi

IntraVAT er en del af et større netværk

IntraVAT har et stort netværk af samarbejdspartnere, som vi gør brug af, til gavn for vores kunder.

Vores samarbejdspartnere er blandt andet danske og udenlandske transportører og revisorer, brancheforeninger og underleverandører, væksthuse og marketingsspecialister. De er alle kendetegnet ved at være specialister på deres områder og rådgiver virksomheder om forretningsudvikling i udlandet. 

Vi samarbejder med væksthuse i Danmark, kommunale erhvervsnetværk, danske og udenlandske ambassader og handelskamre i Europa.

Sammen med vores netværk af samarbejdspartnere holder vi kunderne i fokus, så de føler sig trygge og opnår den bedste rådgivning.

Vi er altid interesserede i at skabe nye relationer til samarbejdspartnere, så kontakt os allerede i dag, hvis du mener, at det er noget for dig.

LEMAN

IntraVAT er søsterselskab til den internationale transport og logistikkoncern, LEMAN.

Få succes i Norge

DKNO Partners er en konsulentvirksomhed, som kan hjælpe din virksomhed med at bygge bro mellem Danmark og Norge. Vi ved hvad der skal til, for at få succes i Norge.

Når du ønsker at få succes det norske marked, er der mange parametre som du skal have styr på. Hos DKNO Partners har vi stærke kompetencer indenfor mange af de områder der skal til, for at få en succesfuld synlighed i Norge, heriblandt:

  • Oversættelse
  • Markedsføring
  • Salg

Vi har, efter mange år i branchen, skabt et solidt netværk som kan åbne døre for din virksomhed. Med et netværk af anerkendte virksomheder og organisationer, kan din virksomhed ofte få en lettere, hurtigere mere økonomisk opstart på det norske marked.

Når du samarbejder med DKNO Partners, kan du selv bestemme om du ønsker vores ekspertise hele vejen, eller om du blot ønsker rådgivning eller eksekvering. Undgå startfejl og optimer dine muligheder for at opnå succes på det norske marked.

Kontakt os allerede i dag på tlf.: +45 51 25 87 83, så finder vi en løsning der passer dig.
Ønsker du at vide mere om hvad vi tilbyder, så besøg os på www.dknopartners.com.

Vi tilbyder helt eksklusivt IntraVATs kunder en intropris på vores pakkeløsning, hvor du kan skabe succes gennem Facebook på det norske marked. Kontakt os på tlf. +45 51 25 87 83 for at høre nærmere.


 
 

DKNO Partners

Hjælper din virksomhed med at bygge bro mellem Danmark og Norge

Interesseret i et samarbejde?

Vi sidder klar til at hjælpe jer, kontakt os på: