Lær de nye medarbejdere at kende

"Vi tror på, at vi med bred viden og forskelligartede kompetencer kan bistå vores kunder inden for lige netop vores lille niche bedst muligt.”

28. august

Michael Blom Hansen tiltrådte som teamleder hos IntraVat. Han er økonomiuddannet og har været varetaget regnskabsfunktioner i såvel danske som udenlandske virksomheder.

Michael glæder sig til sin nye rolle og ser frem til at bistå kunderne i relation til såvel moms som skat – Michael er drevet af være en del af et team med dygtige og gode kolleger samt udførelse af opgaver der skaber værdi hos den enkelte kunde.

Sonja Møller Christiansen tiltrådte som VAT Accountant den 1. april. Sonja brænder for tal og har tidligere arbejdet som revisorassistent og bogholder hos forskellige revisionsselskaber og disses kunder.

Sonja vil gerne specialisere sig indenfor momsområdet, da moms altid har haft hendes interesse. Sonja drives af at levere god service til kunderne samt af at kunne bistå med råd og vejledning inden for bl.a. moms og told. ”Moms er et område, som mange kan synes er kompliceret og besværligt, og så er det bare rart at kunne hjælpe med egen ekspertise.” siger Sonja.

Slutteligt er Inez Dawczyk tiltrådt som Assistent den 1. august og vil bistå med diverse ad hoc opgaver for vore kunder samt andre interne opgaver som markedsføring mv. Inez er oprindeligt uddannet journalist, men har bred erfaring fra flere typer af virksomheder og vil bl.a. bidrage til udarbejdelse af information om regler m.v. på vores hjemmeside.  

”Hos IntraVAT går vi bl.a. ind for diversitet og mangfoldighed - Vi tror på, at vi med bred viden og forskelligartede kompetencer kan bistå vores kunder inden for lige netop vores lille niche bedst muligt.” – siger Linda-Sophia Danielsen, Direktør hos IntraVAT.