Glædelig jul og godt nytår

Tak for året, der er gået

19. december

Kære kunde og forretningspartner
Endnu et år går på hæld, og juleferien nærmer sig med hastige skridt. Julen er en tid kendetegnet af forventningens glæde, hyggelige stunder med familie og venner – sidst men ikke mindst, er overgangen til et nyt år en god anledning til at reflektere over året, der er gået.
2020 har været hårdt og besværligt for os alle på mange måder grundet COVID-19. Vores liv, som vi kendte det, er blevet vendt på hovedet, og vi må alle vænne os til nye måder at gebærde os på. Hos IntraVAT har vi ydermere været udfordret på de interne linjer, da vi blev ramt af et omfattende hackerangreb.
Vi har alle i IntraVAT gjort vores ypperste for at undgå, at din virksomhed blev påvirket, og vi gør stadig vores bedste hver dag for at sikre, at vi opfylder dine behov og når dine deadlines. Skulle din virksomhed alligevel være blevet påvirket, beklager vi dybt, og vil vi meget gerne høre fra dig, hvis det måtte være tilfældet. Vi sætter stor pris på vores samarbejde, din forståelse og loyalitet.

En solid organisation som en katalysator for hastig vækst.

2020 har også budt på gode ting, i form af forbedringer og innovative tiltag inden for flere områder. Vi har optimeret vores organisation og har ansat friske, dygtige kræfter til vores kompetente team, så vi i den grad er i stand til at sætte strøm til vores ambitiøse strategi. Derudover har vi højnet vores kvalitet og service yderligere ved at implementere en årlig afstemning for at sikre, at de løbende rapporteringer er korrekte.

I 2021 vil vi som et led i vores nye strategi ændre vores fokus fra primært at assistere dansk etablererede virksomheder i forhold til særligt det norske og schweiziske marked til også at hjælpe såvel danske som udenlandske virksomheder ind i Nordeuropa og Storbritannien. Dette med henblik på, skærpe kvaliteten af vores specialistydelser endnu mere. I det kommende år vil vi også kigge ind i at harmonisere og stabilisere vores IT-landskab og forbedre samt automatisere vores arbejdsgange – b.la. for at smidiggøre samarbejdet og kunne levere vores ydelser til den bedste pris.

Forhåbentlig bliver 2021 også året, hvor vi bliver meget klogere på, hvad Brexit kommer til at betyde for os alle. Vi har brugt meget tid i år på at navigere vores kunder sikkert igennem overgangsperioden, og vi ser frem til at rådgive endnu flere virksomheder om Brexit i det nye år.

Ligegyldigt hvad 2021 kommer til at bringe med sig, er vi her for dig. Vi stræber konstant efter at levere den bedste momsrådgivning til dig, så du kan koncentrere dig om at udvikle din virksomhed.

Vi vil gerne takke dig for et godt samarbejde gennem det sidste år og ønsker dig og dine nærmeste en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde i mange år fremover.

De bedste hilsner
IntraVAT