UK

Vi assisterer gerne, såvel før som efter overgangsperiodes udløb

Storbritannien har forladt EU og landet træder ved årsskiftet ud af EU’s toldunion og det indre marked.
Mange danske virksomheder venter spændt på indholdet af den kommende aftale – Storbritannien er nemlig Danmarks fjerdestørste eksportmarked med 102 mia. kr. i 2019.

Det er vigtigt at holde sig opdateret, da Brexit vil påvirke din virksomhed uanset om man lander en frihandelsaftale eller ej. Hos IntraVAT følger vi forhandlingerne tæt. For at lette dit arbejde, har vi lavet en Brexit-checkliste, som giver dig et overblik over, hvad din virksomhed særligt bør være opmærksom på i forhold til fiskale forandringer:

https://www.intravat.com/nyheder/er-din-virksomhed-klar-til-brexit

Forhandlingerne er stadig ikke afsluttet, og ingen ved hvordan og hvornår vi når til ende. Risikoen for et hårdt Brexit skal tages alvorligt, da det vil betyde at mange varer vil være belagt med told.

I forhold til moms vil proceduren ændre sig, i det det ikke længere vil være muligt at benytte de almindelige regler for momsfrit EU-salg medmindre man handler med Nordirland. Det betyder bl.a., at varerne skal importeres og importmomsen skal angives og/eller betales.

Hos IntraVAT er vi eksperter i håndtering af moms i andre  være jer behjælpelige med et godt set-up.

Du er meget velkommen til at kontakte os på  info@intravat.com  for en uforpligtende drøftelse eller hvis I ønsker at modtage et tilbud i forhold til registrering og håndtering af jeres leverancer til UK efter 1. januar.

Interesseret i et samarbejde?

Vi sidder klar til at hjælpe jer, kontakt os på: