Brexit - Hvad betyder det for dig?

Rørcenterdage i Taastrup

Specialmesse for vand og afløbsteknik

Rørcenterdagene.jpg

Ved du om du skal momsregistreres lokalt ved entrepriser?

Skal jeres virksomhed til rørcentermesse 19. og 20. juni i Taastrup? I finder også IntraVAT blandt publikum.

IntraVAT hjælper dagligt store og små entreprisevirksomheder med at momsregistrere sig i Norge, samt med det administrative papirarbejde.

Det er lovpligtigt at være momsregistreret i Norge når du udfører en arbejdsopgave på f.eks. en norsk byggeplads.

Såfremt du agerer i Norge uden en momsregistrering kan konsekvensen være, at din virksomhed skal betale selskabsskat i Norge og hver medarbejder der er sendt til Norge uden byggekort eller andre lovpligtige dokumenter, risikere at skulle aflevere mindst 50 % af deres løn plus eventuelle renter, alt efter hvor længe projektet har varet inden kontrollen er foretaget. Det kan derfor godt betale sig at være på forkant hvis man, som entreprisevirksomhed, har kommende byggeprojekter i Norge.

Har du spørgsmål, om hvordan i kan komme i gang? Du er velkommen til at kontakte Annika Rasmussen eller Steven Larsen før rørcenterdagene i Taastrup.

Ring eller skriv evt. inden rørcenterdagene til Annika Rasmussen på tlf. 60 23 89 85, email Annika.rasmussen@intravat.com eller til Steven Larsen på tlf. 21 20 33 19, email steven.larsen@intravat.com så laver vi en aftale om, at en af os kigger forbi hos jer på pladsen.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre oplevelsen. Læs mere om vores privatlivspolitik.

Ok