Brexit - Hvad betyder det for dig?

Eksportdag i Herning

Overvejer du nye eksportmarkeder?

globus-tom-grimbert-unsplash.jpg

Udenrigsministeriet inviterer til eksportdag. Kom og hør om dine muligheder på nye eksportmarkeder.

Mød IntraVAT hos Lifestyle & Design Cluster, hvor du kan undersøge globale muligheder, uanset om du sælger design, tekstiler, mode eller møbler.

Går du med overvejelser omrking at udvide din designforretning til nye eksportmarkeder, eller er du allerede igang? Så har du nu mulighed for at tilegne dig viden på området, samt få svar på dine spørgsmål, når Lifestyle & Design Cluster i Herning byder velkommen til en informativ eftermiddag. Ud over en række interessante indlæg, vil du have mulighed for at møde IntraVAT, som er klar til at svare på dine spørgsmål.

Til daglig hjælper IntraVAT en masse e-handlende kunder der beskæftiger sig med salg af tøj, design, isenkram, interiør og meget mere. Vi rådgiver omkring eksport til norden og resten af Europa. Har du behov for at få svar på spørgsmål om skattelovgivning og moms - måske i forhold til BREXIT eller Norge, som står uden for EU?

Du er velkommen til at kontakte Annika Rasmussen på tlf. 60 23 89 85  eller skrive en e-mail – annika.rasmussen@intravat.com  så finder jeg dig på dagen, til en dialog om din virksomhed og de muligheder du har.

Dato: 21. maj 2019
Sted: Birk Centerpark 38, Herning
Tid: 14:00 - 17:30

Du kan læse mere om arrangementet her 

 

Vi glæder os til at hilse på dig!

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre oplevelsen. Læs mere om vores privatlivspolitik.

Ok