Brexit - Hvad betyder det for dig?

Vissevasse ApS

Paperbrand med Vokseværk

Vissevasse-WALL.-Boat-on-a-shore.Craspedia-blue.-ocean-view.LowRes.jpg

Vedvarende efterspørgsel kunne ikke ignoreres

Vækst og transformation gav nye perspektiver for Vissevasse ApS

Med en succesfuld etablering på det danske marked har Vissevasse udviklet sig til ikke kun at forhandle plakater, men også andre papirvarer. De primære markeder ligger i de nordiske lande og med en stigende efterspørgsel fra norske BtC kunder, var det nødvendigt at hyre en momsrepræsentant. For Vissevasse var der ingen tvivl om, at den store efterspørgsel fra norske kunder skulle gribes rigtigt an, så regler og formalia ikke blev en hindring for fortsat vækst på det norske marked.

"Vores styrker ligger primært indenfor design og formidling af visuelle historier. Det er op til kunden at knytte følelser, tanker og minder til motiverne på vores produkter", udtaler direktør i Vissevasse, Karsten Noel Poulsen. Derfor var det også vigtigt for virksomheden at få støtte til, at sikre en korrekt opstart og fortsat vækst.

"For at kunne koncentrere os om at drive vores kerneforretning optimalt, valgte vi at lægge opgaven med momsrepræsentation i udbud. Vi havde flere leverandører i spil, men i sidste ende var det lokalkendskab og tryghed der gjorde, at valget faldt på IntraVAT. Vi oplevede at blive rigtig godt hjulpet i forbindelse med de nye ændringer vores forretning skulle igennem i Norge", uddyber Karsten Noel Poulsen.

Vissevasse har fået en god start på det norske marked, og det tegner til, at etableringen af samarbejdet med IntraVAT har været en god beslutning for det danske papirbrand. Direktøren vil da også anbefale andre virksomheder, at søge lignende rådgivning på området.  

"Vi har kun mødt åbenhed og engagement og anbefaler IntraVAT til andre virksomheder, der skal igennem en lignende proces", slutter han.

 

IntraVAT hjælper i dag mere end 150 virksomheder i Norge. Det er både BtB, BtC og Entrepriser, der drager fordele af IntraVAT’s mange års erfaring med rådgivning om afgifter, told- og momsregler.

Hvis du har tilsvarende udfordringer omkring eksport til Norge, Schweiz eller EU-lande, så kontakt IntraVAT for en snak om netop dine muligheder.

 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre oplevelsen. Læs mere om vores privatlivspolitik.

Ok