Grænseoverskridende skiltevirksomhed

I forbindelse med etablering af webshop valgte den fynske skiltevirksomhed Foliekniven.dk en partner med lokalkendskab.

Skiltevirksomheden Foliekniven.dk tilbyder et online alternativ til de traditionelle skiltevirksomheder. Kunden skal selv stå for design og montage, mens Foliekniven.dk tager sig af produktion og anvendelse af de rigtige materialer til de rigtige opgaver. På den måde kan virksomheden tilbyde konkurrencedygtige priser.

Foliekniven startede i Danmark, men har nu udvidet konceptet til også at dække Tyskland, Sverige og Norge. 

Udvidelsen til det norske marked var mere kompleks end til de øvrige eksportmarkeder grundet Norges fravær i EU.

"Da vi stod for at skulle åbne vores norske webshop, valgte vi, at vi ville være ”lokale” i Norge, så kundernes oplevelse af at handle med os var så gnidningsfri som muligt. I den forbindelse havde vi brug for en momsrepræsentant der kendte reglerne, og som kunne være vores kontakt overfor de norske myndigheder", udtaler Rune Fabricius, Direktør hos Foliekniven.dk.

Hos Foliekniven.dk er visheden om, at partneren kender reglerne vigtig - Det skaber tryghed.

"Det er rigtig dejligt at have en kompetent samarbejdspartner i ryggen, der kender reglerne, og som hjælper med at holde os på sporet, også når reglerne ændres. Det er naturligvis drønirriterende, når man får at vide, at det man gør er forkert, men det er vigtigt at få at vide, så ikke vi får problemer senere. Så vidt jeg har hørt, er det ikke alle steder, man får den sparing", slutter Rune Fabricius. 

Går du også med overvejelser eller spørgsmål omkring eksport til nye markeder, lokal registrering af webshop, momsrepræsentation eller lignende? Kontakt IntraVAT for en snak om netop dine muligheder.

 

Udtalelsesperson: Rune Fabricius

Stilling: Direktør, Foliekniven.dk

Citat: "Det er rigtigt dejligt at have en kompetent samarbejdspartner i ryggen, der kender reglerne, og som hjælper med at holde os på sporet, også når reglerne ændres".

Interesseret i et samarbejde?

Vi sidder klar til at hjælpe jer, kontakt os på: