Styrkelse af forretningen

Momsregistrering i EU

Vi hjælper dig godt igang

workplace-1245776_1920.jpg

Vi hjælper dig med momsregistrering i EU

Få mulighed for at fokusere på dine kunder og din forretning

Kom godt igang i Europa med en partner, der har styr på blanketterne og som hjælper dig med at blive registreret korrekt.

Vores kompetencer giver dig mulighed for at fokusere på dine udenlandske kunder og udviklingen af din kerneforretning, alt imens vi sikrer den korrekte registrering i det pågældende land.

Efterfølgende håndterer vi afstemning og kontrol af dine afgiftspligtige transaktioner i udlandet, så du kan føle dig sikker, også når myndighederne ønsker at kontrollere dine forretningsaktiviteter.

Du får en partner, der taler din sag i udlandet, og som kan hjælpe med svar på spørgsmål omkring moms og afgifter i udlandet.

IntraVAT opretter registreringer og rapporterer i følgende EU lande:

  • England / UK
  • Tyskland
  • Sverige
  • Finland
  • Holland
  • Frankrig
  • Østrig
  • Italien
  • Tjekkiet

I fald du har brug for assistance i andre EU lande end de ovennævnte, så kontakt os endelig, så finder vi en løsning på det også.

 

 

Dine fordele

Salg i udlandet

Du kan sælge direkte fra Danmark til kunderne i udlandet på en gnidningsløs og professionel måde.

På lige fod med de lokale

Din konkurrencedygtighed vil forøges samtidig med, at du får fordelene af at handle på lige fod med lokale firmaer.

Opkræv den korrekte moms

Undgå problemer med udenlandske myndigheder ved at opkræve den korrekt moms

Lager udenfor Danmark

Har du lager i udlandet skal din virksomhed registreres.

Momsregistrering

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager det at registrere et selskab i udlandet?

Der er store forskelle på, hvor lang tid det tager at registre sig i udlandet med et momsnummer, ligesom der er store forskelle på hvilken dokumentation der skal til.

I Skandinavien / Nordeuropa tager det cirka +/- fire uger, men andre steder og i særligt travle perioder, tager det noget længere tid. Der vil også være krav til, at noget dokumentation skal være i original version og/eller godkendt og underskrevet af dansk notar.

Vi har købt varer og ydelser i et andet EU land. Kan vi få refusion på momsen?

Er din virksomhed momsregistreret, så er der mulighed for at få den udenlandske moms tilbage på varer og ydelser. Man kan søge om momsrefusion i alle EU-lande, og det er også muligt at søge i enkelte lande udenfor EU, f.eks. Norge og Schweiz. For at ansøge om momsrefusion, skal man bruge originale og/eller elektroniske moms bilag.

Frist for ansøgning om EU-momsrefusion er senest den 30. september det efterfølgende år. Frist for ansøgning om momsrefusion udenfor EU er senest den 30. juni det efterfølgende år.

Det kan både være tidskrævende og kompliceret at ansøge om momsrefusion. Man skal kende til momsregler og satser i de lande man ansøger i. Så lad os hjælpe. Kontakt os via kontaktformularen for mere information.

Hvis du har flere gode spørgsmål, så er vi altid til at få fat på.

Kontakt os

Klar på at komme i gang?

Har du brug for hjælp med dokumenterne, så lad os hjælpe dig.